Terug naar nieuws overzicht

Meld je aan voor de 'Boost' bijeenkomst van de Verenging NL Zorgobligatie

Geplaatst op jun 21, 2017 door ilfaEditor

Een andere kijk op financiën in de Zorg en stof tot nadenken als je op vakantie gaat

De Verenging NL Zorgobligatie (VNLZ) organiseert voor het begin van de zomervakantie een 'Boost' bijeenkomst, een bijeenkomst waarin ze de uiteenlopende actuele ontwikkelingen in de financiële functie van het zorgdomein in perspectief te plaatsen.

Er zijn veel ontwikkelingen in het zorgdomein en de uitdagingen zijn stevig. Er even uit breken en tot inzichten komen die helpen anticiperen in plaats van reageren op ontwikkelingen, is dan een verstandige keuze. Met de vakanties voor de deur is daar zelfs een passend moment voor. Met die reden organiseert VNLZ een 'Boost' bijeenkomst.

Het is een inleidende workshop als aankondiging voor reeks workshops over de mogelijkheden van obligatiefinanciering voor zorgvastgoed, welke na de zomer van start gaat. Tijdens de 'Boost workshop komen de volgende thema's aan bod :

  • Controlling in de zorg; hoe word je nou echt die toekomstgerichte adviseur?
  • Financiering in de zorg; wat is er veranderd in het landschap, hoe vind ik mijn weg in alle mogelijkheden en wat komt er kijken bij een NL Zorgobligatie?
  • Cultuur en veranderagentschap; hoe krijg ik als financiële professional mijn organisatie mee?

Het is een praktische workshop, na afloop van de workshop hebben de deelnemers niet alleen de positie van zijn eigen organisaties kunnen bepalen, maar ook scherp zicht op welke concrete stappen kunnen of soms zelfs moeten genomen worden.

Caption

Heeft u belangstelling?
VNLZ streeft erna om nog voor de zomervakantie in de regio van de deelnemers de workshop aan te bieden. De uiteindelijke locatie hangt vanzelfsprekend af van de belangstelling. 
Heeft u belangstelling? Lees de flyer voor meer informatie of stuur een email naar : info@improfin.nl of info@nlzorgobligatie.nl.